Rulourile exterioare - prima impresie despre casă

Rolete Alutech

Rulourile (roletele) pentru ferestre au căpătat în ultima perioadă o răspândire tot mai largă în Moldova.

Pe langa functia principala de umbrire, rulourile exterioare ofera o gama larga de avantaje:
  • asigura protectie impotriva zgomotului de afara;
  • creeaza o izolatie termica suplimentara;
  • protejeaza fereastra de intemperii;
  • servesc ca protectie impotriva privirilor curioase;
  • au un rol important in prevenirea efractiunilor.

Rulourile exterioare vă vor proteja de soare și de privirile curioase ale trecătorilor, fiind un accesoriu decorativ estetic.

Rulourile Alutech

Rulourile exterioare din aluminiu sunt mai ieftine și, respectiv, mai accesibile decât cele din PVC. Grație sortimentului larg și culorilor variate, roletele din aluminiu Alutech se înscriu perfect în fațada oricărei clădiri, conferindu-i un stil aparte.

Sortimentul de rulouri Alutech include rolete exterioare pentru uși și ferestre, uși secționale pentru garaj și depozite. Fiind executate din aluminiu, acestea sunt ușoare, ecologice și au o rezistență înaltă la radiațiile solare.

Rulourile Alutech sunt certificate pentru anumite clase de rezistență la efracție. De asemenea, corespund cerințelor standardelor corespunzătoare de calitate, sanitar-epidimiologice și împotriva pericolelor de incendiu ale Republicii Moldova, Rusiei, Ucrainei, Belorusiei.

Rulourile VEKA

Rulourile VEKA pot fi montate separat sau împreună cu fereastra. În cel de-al doilea caz fereastra formează împreună cu ruloul o singură construcție fiind montat cu ușurință în golul prevăzut.

Grație calității înalte a materialelor din care sunt confecționate, lamelele și cutia nu se deformează în timp. Profilele pot fi de culori variate.

Cu rulourile VEKA puteți regla luminozitatea în trepte, iar diferitele variante de activare garantează usurința în utilizare.

Rulourile, de lățimi diferite, reprezintă o soluție pentru fiecare fereastră, atât din punct de vedere optic, cât și funcțional – pot fi operate prin programare sau teleghidare.