Modele de uși PVC pentru case rezidențiale

Uși termopan de exterior clasice

Ușa de intrare trebuie să fie practică și rezistentă. Noi vă oferim modele de uși universale, cu funcții diverse.

Ușa de exterior e primul lucru pe care-l întâlnim când intrăm în casă și e ceea ce reținem atunci când o părăsim. Împreună vom alege stilul și culoarea ușii astfel, încât aceasta să creeze amintiri plăcute.

O soluție practică sunt ușile de tip termopan pentru interior. Popularitatea acestora crește, în special pentru camera de baie.

usi englezestiusi frantuzestiusi nemtesti usi japoneze

Uși glisante termopan (culisante)

Fie vorba de oficiu sau casă, uneori e necesar de a căuta soluții complexe sau neordinare în proiectarea ușilor. usi vekaUșile din PVC obișnuite necesită spațiu suplimentar atunci când sunt deschise.

Doriți să folosiți util spațiul? Căutați o modalitate de a separa camera fără a atenta la spațiul existent? Vreți să creați un interior original, modern, interesant? Puteți realiza aceste vise cu ajutorul ușilor glisante.

Fără a fi necesare investiții capitale puteți savura plăcerea și libertatea unui spațiu deschis, fără pereți.

Ușile glisante termopan pot fi tradiționale sau cu ridicare.

Ușa ”armonică” (pliant-culisantă)

VEKA a proiectat un sistem de uși termopan de exterior armonice, care funcționează impecabil. Acestea pot asigura accesul comod către terasă și o vedere panoramică a curții.

usi culisante

Sistemul FS-PORTAL permite construcția unor uși glisante din termopan cu până la șapte elemente a câte 80 kg fiecare. Cercevelele se deplasează ușor și fără zgomot grație rulmenților din polimer special.